Ivm vakantie is de praktijk gesloten van 8 juli t/m 15 augustus.

Je kan hieronder online een afspraak inplannen voor na 15 augustus. Mails en inschrijvingen voor de rots en watertraining worden na 15 augustus op volgorde van binnenkomst behandeld.

Fijne vakantie en graag tot daarna!

Praktijkadres:

Kinderpraktijk Liane Crouwel
The Dome
Kruisboog 30-F
3994 AE Houten
06-25322326

kinderpraktijk@lianecrouwel.nl

Plan online een afspraak

Om het je gemakkelijk te maken heb ik mijn agenda online beschikbaar gemaakt. Zo kan je een afspraak inplannen op het moment dat het jou uitkomt. Mocht je toch verhinderd zijn, zorg er dan voor dat je de afspraak minimaal 24 uur van te voren verplaatst, zodat je geen kosten in rekening gebracht krijgt. Voor de gratis kennismaking gelden de kosten niet, het waar nodig op tijd afzeggen stel ik wel zeer op prijs.

Stuur een bericht

Je kunt me ook bereiken door me een bericht te sturen via onderstaand formulier. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Contactformulier