FAQ items aan het laden...
Online oudercursus2020-07-26T12:06:22+01:00

Het wordt niet vanzelf gezellig thuis

In de online oudercursus Het wordt niet vanzelf gezellig thuis zorgen we er aan de hand van podcasts, opdrachten en online coachingssessies dat het bij jou thuis gezellig wordt. Aangezien er geen live momenten zijn, is dit traject ook zeer geschikt om tijdens de Coronacrisis te doen.

Wat is het doel?

Het doel van de online oudercursus is dat je concrete acties gaat uitvoeren om de sfeer bij jou thuis positief te veranderen.

Hoe ziet de oudercursus eruit?

Je hebt het eBook met de tips om het thuis gezellig te krijgen met je kind(eren) wellicht al gelezen. Aan de hand van deze tips maken we een concreet actieplan om de strijdpunten in jullie gezin aan te pakken. Deze acties ga je uitvoeren, zodat we kunnen kijken wat werkt en wat moet worden bijgesteld. Dit is praktisch en direct toepasbaar.

Waarschijnlijk woon je met verschillende persoonlijkheden onder een dak. Om ervoor te zorgen dat je je gezinsleden wat beter gaat begrijpen, gaan we nog een stap verder. We gaan aan de hand van een dierenverhaal en de bijpassende karakters ontdekken hoe dit in jouw gezin werkt. Sommige karakters gaan goed samen, terwijl andere juist botsen. Je kunt je vast voorstellen dat je strijd krijgt als er twee ‘leeuwen’ in een huis wonen… En toch hebben beide karakters goede bedoelingen. Waarom bots je met je ene kind altijd over hetzelfde onderwerp terwijl ditzelfde met je andere kind soepel(er) verloopt? Hoe kan je dit veranderen?

Op het moment dat je dit begrijpt, herken je ook de patronen binnen je gezin. Je leert een handigere manier om te reageren op het ‘lastige’ gedrag van de ander.

Wat is het resultaat?

Als je de cursus hebt afgerond, heb je meer begrip voor de intenties van de ander. En heb je een passende manier geleerd om met het gedrag van je gezinsleden om te gaan. Het resultaat is duidelijk: een gezellig gezin!

Wat kost de cursus Het wordt niet vanzelf gezellig thuis?

De cursus kost 197 euro inclusief de online sessies en de opdrachten.

Ik doe mee!

Wat krijg ik allemaal?

Voor de cursusprijs krijg je een compleet pakket met daarin:

  • een intake waarin we jouw hulpvraag helder krijgen
  • een online coachingssessie waarin we jouw actieplan maken op basis van de tips uit het e-book
  • een verhaal met een opdracht
  • een online coachingssessie waarin we de opdracht bespreken en het actieplan verbeteren
  • een online coachingssessie om te kijken of het doel is bereikt

Wanneer kan ik beginnen?

Je kan beginnen wanneer je wilt. Via de button ‘ik wil meedoen’ kan je een afspraak maken voor de eerste sessie. Je kiest een tijdstip dat jou uitkomt en we gaan aan de slag.

Kan ik ook samen met mijn partner meedoen?

Jazeker, dat kan. Als jullie de online sessies samen doen, dan kan je samen meedoen voor 1 prijs. Als je de online sessies wilt splitsen, zodat je ieder je eigen actieplan krijgt, neem dan even contact met mij op.

Ik doe mee!

Veelgestelde vragen over Oudercursus

Wanneer kan ik starten?2020-07-23T16:21:21+01:00
Kunnen mijn partner en ik ook samen meedoen?2020-07-23T16:21:47+01:00
Voor welke leeftijd van de kinderen is deze cursus geschikt?2020-07-23T16:22:02+01:00
Is er na de cursus nog een vervolgcursus?2020-07-23T16:22:25+01:00
Ga naar de bovenkant