Gratis e-book Zo houd je het gezellig met je kind

In mijn praktijk spreek ik wekelijks ouders die worstelen met de opvoeding. De meeste ouders hebben ongeveer hetzelfde doel: een gezellig gezin waarin de kinderen veilig kunnen opgroeien tot gelukkige jongvolwassenen. Maar vaak gaat dit niet vanzelf. Een veelgehoorde opmerking is ‘mijn kind luistert gewoon niet’ of ‘hij** zegt ja, maar hij doet nee’.

Je hebt al van alles geprobeerd: straffen, belonen, ongewenst gedrag negeren, boos worden, rustig blijven en nog veel meer. De kans ontstaat dat jij en je partner niet (meer) op een lijn zitten over de aanpak.

Dit kan leiden tot veel strijd in huis. En van al die strijd wordt het niet gezelliger. Zoals gezegd, komt dit in veel gezinnen voor. En wat zo jammer is, is dat elke ouder zelf moet uitproberen wat wèl en niet werkt. We proberen dus allemaal hetzelfde wiel uit te vinden. Terwijl het wiel al bestaat en veel wordt gebruikt…

Hoe zou het zijn als je je kind zo zou kunnen aanspreken dat hij (of zij!) wèl luistert in plaats van de strijd aangaat?

In dit e-book geef ik je 5 gouden tips die je gezinsleven veranderen. Download het e-book gratis via onderstaande button:

Download e-book